Ervaringen

Een vriendin heeft me overgehaald
Marja (49)

Een vriendin heeft me overgehaald een keer mee te gaan naar een event. Ik zag er enorm tegenop want het is echt niets voor mij. Maar ik vond het eigenlijk zo leuk dat ik me nu al aangemeld heb voor nog een event.  

Gelukt!
Bas (31)

Ik kan eigenlijk alleen maar met een hele brede lach terugkijken op mijn ervaring met Just a date. Ik had haar gelijk gespot toen ze binnenkwam. Op wie zij in eerst instantie haar ogen had gericht, weet ik niet. Maar het duurde wel even voordat wij eindelijk aan de praat raakten. We zien elkaar volgende week weer. Als het mislukt (maar dat hoop ik niet), zien jullie mij zeker terug! 

Wat een leuk concept!
Saskia

Wat een leuk concept is Just a date!

Verfrissende belevenis
Pieter (34)

Een heel verfrissende belevenis. Heerlijk ontspannen en leuke mensen ontmoet. Ik ben een inspirerende vrouw tegengekomen. We gaan binnenkort samen een hapje eten.

Leuk
Bart (54)

Ik vond die vragenkaartjes wel leuk. Weer eens wat anders dan altijd dezelfde opening.

Leuke events om nieuwe mensen te leren kennen
Alexander (47)

Dat internet daten past niet bij mij. Ik wil niet op zo'n site staan en al helemaal niet met mijn foto. Maar ja, zoveel mensen kom ik in mijn dagelijkse leven niet tegen. En dan is nog maar de vraag of ze ook alleen zijn. Het principe van Just a date spreekt mij wel aan. Ik ga regelmatig naar activiteiten en kom er fijne mensen tegen waar ik leuke gesprekken mee heb. De laatste keer heb ik nummers uitgewisseld met iemand en daar heb ik nu buiten deze website ook contact mee. Maar ik blijf voorlopig nog wel events gaan want de activiteiten zijn voor mij leuke uitjes. 

Leuk initiatief!
Rob

Wat een leuk initiatief!

Geen spijt!
Maaike (39)

Ik twijfelde een beetje over deze site maar wilde het toch een keer proberen. En daar heb ik geen spijt van! Ik vond het echt supergezellig! Het was een heel ontspannen sfeer en ik heb leuke mensen leren kennen. Ik heb niemand ontmoet waarbij het liefde op het eerste gezicht was maar ik heb wel een gezellige middag gehad.  

Fantastisch concept!
Patricia

Wat hebben jullie een fantastisch concept bedacht! 

Verrassend!
Saskia (52)

Ik was het profielen kijken op datingsites meer dan zat. Dus ik liet me verrassen  door ‘Just a date’.  Eindelijk mensen die passen  bij  mijn interesses. Zelfs een hele leuke man ontmoet!

Vrijblijvend
Hans (46)

Ik had zo verschrikkelijk geen zin meer in al die datingsites en om met mijn hoofd voor de hele wereld in beeld te komen. Het vrijblijvende van dit concept spreekt me aan. En ik vind het leuk om meerdere nieuwe mensen te ontmoeten dan 1 op 1 daten.

Anoniem blijven is fijn
Kristel (36)

Ik wil heel graag een nieuwe partner. Maar vanwege mijn werk/functie kan ik niet zomaar met mijn foto op internet. De anonimiteit hier, vind ik wel wat. 

Leuk om meer mensen te kunnen ontmoeten
Carmen (30)

Oh, ik vind het zo leuk! Eindelijk een platform waardoor ik meteen meer mensen kan ontmoeten. Ik had speeddating ook al geprobeerd maar nee, dat vond ik niet zo top. Ik vond de groepjes bij jullie fijn. Zo krijg je een hele andere eerste indruk van iemand dan wanneer je 1 op 1 zit.

Volg ons op social media

En blijf op de hoogte van al onze activiteiten