Onze events

Events voor singles in jouw regio

Gebruik het filter om alleen events in een bepaalde regio of bepaalde categorie te zien of om te zoeken naar wat we voor jouw leeftijd organiseren. Ben je net een jaartje jonger of ouder dan is dat heus niet erg. 

Staat jouw regio er niet bij? Binnenkort komen er nieuwe regio’s bij. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte.

Inschrijven nieuwsbrief

Filters
Categorie
Regio
Seksuele voorkeur
Leeftijd
Er zijn geen resultaten voor de huidige filters

Wat anderen zeggen

Anoniem blijven is fijn
Kristel (36)

Ik wil heel graag een nieuwe partner. Maar vanwege mijn werk/functie kan ik niet zomaar met mijn foto op internet. De anonimiteit hier, vind ik wel wat. 

Leuk om meer mensen te kunnen ontmoeten
Carmen (30)

Oh, ik vind het zo leuk! Eindelijk een platform waardoor ik meteen meer mensen kan ontmoeten. Ik had speeddating ook al geprobeerd maar nee, dat vond ik niet zo top. Ik vond de groepjes bij jullie fijn. Zo krijg je een hele andere eerste indruk van iemand dan wanneer je 1 op 1 zit.

Leuke events om nieuwe mensen te leren kennen
Alexander (47)

Dat internet daten past niet bij mij. Ik wil niet op zo'n site staan en al helemaal niet met mijn foto. Maar ja, zoveel mensen kom ik in mijn dagelijkse leven niet tegen. En dan is nog maar de vraag of ze ook alleen zijn. Het principe van Just a date spreekt mij wel aan. Ik ga regelmatig naar activiteiten en kom er fijne mensen tegen waar ik leuke gesprekken mee heb. De laatste keer heb ik nummers uitgewisseld met iemand en daar heb ik nu buiten deze website ook contact mee. Maar ik blijf voorlopig nog wel events gaan want de activiteiten zijn voor mij leuke uitjes. 

Fantastisch concept!
Patricia

Wat hebben jullie een fantastisch concept bedacht! 

Volg ons op social media

En blijf op de hoogte van al onze activiteiten