Onze events

Events voor singles in jouw regio

Gebruik het filter om alleen events in een bepaalde regio of bepaalde categorie te zien of om te zoeken naar wat we voor jouw leeftijd organiseren. Ben je net een jaartje jonger of ouder dan is dat heus niet erg. 

Staat jouw regio er niet bij? Binnenkort komen er nieuwe regio’s bij. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte.

Inschrijven nieuwsbrief

Filters
Categorie
Regio
Seksuele voorkeur
Leeftijd
Er zijn geen resultaten voor de huidige filters

Wat anderen zeggen

Een vriendin heeft me overgehaald
Marja (49)

Een vriendin heeft me overgehaald een keer mee te gaan naar een event. Ik zag er enorm tegenop want het is echt niets voor mij. Maar ik vond het eigenlijk zo leuk dat ik me nu al aangemeld heb voor nog een event.  

Wat een leuk concept!
Saskia

Wat een leuk concept is Just a date!

Leuk initiatief!
Rob

Wat een leuk initiatief!

Leuke events om nieuwe mensen te leren kennen
Alexander (47)

Dat internet daten past niet bij mij. Ik wil niet op zo'n site staan en al helemaal niet met mijn foto. Maar ja, zoveel mensen kom ik in mijn dagelijkse leven niet tegen. En dan is nog maar de vraag of ze ook alleen zijn. Het principe van Just a date spreekt mij wel aan. Ik ga regelmatig naar activiteiten en kom er fijne mensen tegen waar ik leuke gesprekken mee heb. De laatste keer heb ik nummers uitgewisseld met iemand en daar heb ik nu buiten deze website ook contact mee. Maar ik blijf voorlopig nog wel events gaan want de activiteiten zijn voor mij leuke uitjes. 

Volg ons op social media

En blijf op de hoogte van al onze activiteiten