DuoDaten: Speeddaten maar dan anders in Roermond

DuoDaten: Speeddaten maar dan anders in Roermond - 16 juni 2023 - 19:30 uur

INSCHRIJVEN VOOR DIT EVENT IS NIET MEER MOGELIJK

Wat gaan we doen
Bij DuoDaten zit je niet met 2 maar met 4 singles aan tafel: 2 mannen en 2 vrouwen. Op iedere tafel liggen kaarten met afbeeldingen, vragen en stellingen waarover duo's kunnen praten. Hiermee vermijd je dat er tijdens iedere ronde dezelfde gesprekken ontstaan. Aan de hand van de kaarten komen leuke gesprekken op gang in een gemoedelijke sfeer. Na ongeveer 8 tot 10 minuten schuiven de mannen door naar de volgende tafel. DuoDaten is een leuke en gemoedelijke manier om veel andere vrijgezellen in een korte tijd te leren kennen. En wie weet ontmoet jij wel jouw nieuwe liefde!

Na het DuoDaten kun je tijdens de borrel nog even gezellig napraten en borrelen met alle singles onder het genot van een hapje en een drankje.

We gaan bij DuoDaten uit van drie verschillende leeftijdscategorieën: 
- Leeftijd van 33 t/m 45 jaar 
- Leeftijd van 45 t/m 57 jaar
- Leeftijd van 57 t/m 69 jaar

Per leeftijdsgroep kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Wacht daarom zeker niet te lang met aanmelden! De uiterste datum waarop je je kunt aanmelden is 8 juni

Duur van het event
Het DuoDaten inclusief de ontvangst zal ca. 1,5 uren. Daarna is er gelegenheid nog zo'n 2,5 uur te borrelen.

Locatie
Dit event vindt plaats bij The Movement.

Bereikbaarheid locatie
De locatie is zowel met eigen al met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Parkeren kan in de Slachthuisstraat, op het Wilhelminaplein of in een van de vele parkeergarages (Kazerneplein, Stationspark, Q-Park Oranjerie, Q-Park Roercenter). Reis je met openbaar vervoer dan is het ca. 5 minuten lopen vanaf het bus- en treinstation. 

Kledingadvies
Trek vooral aan waar jij je prettig in voelt.

Minimum aantal deelnemers
Dit event gaat door bij een minimum van 48 deelnemers, uitgaande van 3 leeftijdsgroepen. Wanneer het event door ons wordt geannuleerd, krijg je direct je betaalde inschrijfkosten terug op de rekening waarmee is betaald. 

Rolstoeltoegankelijk?
Dit event is rolstoeltoegankelijk.

Dieetwensen/allergieën
Bij dit event kunnen wij helaas geen rekening houden met dieetwensen of allergieën. 

De prijs voor dit event is inclusief
Deelname aan het DuoDaten en de aansluitende borrel. Bij ontvangst ontvang je 2 consumptiebonnen die je tijdens het DuoDaten of de borrel kunt besteden. Tijdens de borrel worden gratis borrelhapjes aangeboden. 

De prijs is exclusief 
Extra consumpties zijn voor eigen rekening.

De deelnemers aan dit event ontvangen 3 dagen van tevoren informatie over de exacte locatie plus contactgegevens van de host bij wie zij zich mogen melden.

Niet jouw leeftijd of past de datum niet? Stuur een mail naar info@justadate.nl en wij laten je weten wanneer het volgende DuoDaten is. 

  • Op een laagdrempelige manier in gesprek met andere singles
  • Aansluitende borrel
  • Inclusief 2 consumpties en borrelhapjes
  • Avondvullend programma

Kosten: € 27,50 p.p.

  • 33 - 45 jr
  • Roermond
  • mbo/hbo/wo
  • Hetero
Dit event is niet meer actief
Volg ons op social media

En blijf op de hoogte van al onze activiteiten