Just a dinner date in Den Bosch

Just a dinner date in Den Bosch - 12 april 2023 - 18:30 uur

DAMES UITVERKOCHT!
ALLEEN NOG PLAATS VOOR HEREN!

Wat gaan we doen
Het gevoel dat je even in de stad der liefde Parijs bent... Wie wil dit nu niet? Geniet samen van een heerlijk 3-gangen diner bij Côte Bar Bistro in de Korte Putstraat in 's-Hertogenbosch terwijl je met meerdere singles date.

Tijdens het diner zit je steeds met een groepje van 4 tot 6 personen aan tafel. Na elke gang wisselen we van setting zodat je ruim de gelegenheid krijgt je tafelgezelschap goed te leren kennen. Lekker samen tafelen en toch een beetje daten! Door de groepsdynamiek krijg je een ander gesprek en zie je andere dingen van elkaar dan wanneer je 1:1 met iemand spreekt. Doordat de samenstelling van de groepjes wisselt na iedere gang, heb je elkaar uiteindelijk allemaal een keer gesproken.

Na het diner is er nog voldoende tijd om gezellig na te praten met diegene(n) met wie het het best klikt. Hier wil je bij zijn toch? 

We organiseren de dinner date voor meerdere leeftijdsgroepen tegelijk. Tijdens het diner ben je samen met mensen rond je eigen leeftijd op basis van inschrijvingen. 

Duur van het event
Inclusief het afsluitende hapje/drankje zal dit event ca. 3 uur duren. Na de koffie/thee is er gelegenheid om te blijven borrelen, maar er zijn ook voldoende mogelijkheden zoals terrassen, restaurants en cafés in de buurt om na het event op eigen gelegenheid heen te gaan. 

Locatie
Dit event vindt plaats bij Côte Bar Bistro in Den Bosch.

Bereikbaarheid locatie
De locatie is bereikbaar met openbaar vervoer. Er is voldoende gelegenheid om op loopafstand tegen betaling te parkeren. Fietsen kunnen gratis gestald worden bij de fietsenstalling in de Kerkstraat.

Kledingadvies
Smart casual. Trek vooral aan waar jij je prettig in voelt.

Minimum en maximum aantal deelnemers
Dit event gaat door bij een minimum van 10 deelnemers per leeftijdscategorie. Er kunnen maximaal 70 personen deelnemen. 
Wanneer het event door ons wordt geannuleerd, krijg je direct je betaalde inschrijfkosten terug op de rekening waarmee is betaald. 

Rolstoeltoegankelijk?
Dit event is niet rolstoeltoegankelijk. 

Dieetwensen/allergieën
Heb je bijzondere dieetwensen of allergieën, vergeet dit dan niet bij je inschrijving te vermelden.

De prijs voor dit event is inclusief
3-gangen diner in een stukje Parijs in 's-Hertogenbosch inclusief welkomstdrankje, 2 glazen wijn of fris tijdens het diner, water en koffie of thee als afsluiter.

De prijs is exclusief 
Eventuele consumpties na afloop van het event zijn voor eigen rekening.

De deelnemers aan dit event ontvangen 3 dagen van tevoren informatie over de exacte locatie plus contactgegevens van de host bij wie zij zich mogen melden.

Niet jouw leeftijd of past de datum niet? Stuur een mail naar info@justadate.nl en wij laten je weten wanneer de volgende dinner date is. 

  • Bourgondisch, gezellig en romantisch
  • Stukje Parijs in 's-Hertogenbosch
  • Meerdere ontmoetingen
  • Dames uitverkocht!
  • Alleen nog plaats voor heren

Kosten: € 64,50 p.p.

  • 45 - 70 jr
  • Den Bosch
  • mbo/hbo/wo
  • Hetero
Dit event is niet meer actief
Volg ons op social media

En blijf op de hoogte van al onze activiteiten