Salsa Workshop met aansluitende borrel in Roermond

Salsa Workshop met aansluitende borrel in Roermond - 03 juni 2023 - 19:30 uur

Wat gaan we doen
Dansend jouw nieuwe liefde ontmoeten! Dat kan tijdens onze Salsa singles workshop met aansluitende borrel. Leer met andere singles de basis van het salsadansen onder begeleiding van Soraya Groznik. Op een plezierige en laagdrempelige manier maak je niet alleen kennis met deze passionele dans van Cubaanse afkomst, maar krijg je meteen de gelegenheid om andere singles te ontmoeten. Geen zorgen het worden geen intieme of zwoele dansmoves, we leggen de nadruk op dansplezier!

Bij Salsa leer je de basispassen eerst los en pas daarna gaan we in koppels dansen. We schuiven dan ook door en wisselen van partner, voor nog meer gezelligheid in de groep.

De workshop duurt ongeveer 45 minuten, na afloop is er nog een mogelijkheid om gezellig na te dansen of na te praten tijdens de aansluitende borrel. 

Duur van het event
Inclusief ontvangst en de afsluitende borrel zal dit event ca. 3 uur duren. De dansworkshop duurt 45 minuten.

Locatie
Dit event vindt plaats bij The Movement.

Bereikbaarheid locatie
De locatie is zowel met eigen al met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Parkeren kan in de Slachthuisstraat, op het Wilhelminaplein of in een van de vele parkeergarages (Kazerneplein, Stationspark, Q-Park Oranjerie, Q-Park Roercenter). Reis je met openbaar vervoer dan is het ca. 5 minuten lopen vanaf het bus- en treinstation. 

Kledingadvies
Trek vooral aan waar jij je prettig in voelt.

Wat neem je mee
Put on your dancing shoes!

Minimum aantal deelnemers
Dit event gaat door bij een minimum van 20 deelnemers en is voor alle leeftijden. We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen maar kunnen dit niet garanderen. Wanneer het event door ons wordt geannuleerd, krijg je direct je betaalde inschrijfkosten terug op de rekening waarmee is betaald.

Rolstoeltoegankelijk?
Dit event is niet rolstoeltoegankelijk.

Dieetwensen/allergieën
Bij dit event kunnen wij helaas geen rekening houden met dieetwensen of allergieën.

De prijs voor dit event is inclusief
Salsa workshop met aansluitende borrel waar nog langer gedanst kan worden. Bij ontvangst ontvang je 2 consumptiebonnen die je tijdens de borrel kunt besteden.

De prijs is exclusief 
Extra consumpties zijn voor eigen rekening.

De deelnemers aan dit event ontvangen 3 dagen van tevoren informatie over de exacte locatie plus contactgegevens van de host bij wie zij zich mogen melden.

Niet jouw leeftijd of past de datum niet? Stuur een mail naar info@justadate.nl en wij laten je weten wanneer de volgende Salsa workshop is.

  • Op een laagdrempelige manier in gesprek met andere singles
  • Aansluitende borrel met dansgelegenheid
  • Inclusief 2 consumpties

Kosten: € 27,50 p.p.

  • 35 - 70 jr
  • Roermond
  • mbo/hbo/wo
  • Hetero
Dit event is niet meer actief
Volg ons op social media

En blijf op de hoogte van al onze activiteiten